Política de cookies
El Campus d'Humboldt només utilitza cookies de sessió, per mantenir activa la sessió mentre navega entre les pàgines. No emmagatzemen cap informació personal ni de navegació.

Accés Campus Humboldt

Per a usuaris registrats

Usuari/-a
Contrasenya

Has oblidat la teva contrasenya?
Si has oblidat teves dades d'accés i vas proporcionar una adreça de correu electrònic, pots iniciar el procés de canvi de contrasenya:

E-mailRegistre al campus per a nous usuaris

Si et plau emplena el formulari de registre.
Els camps marcats amb asterisc són obligatoris, els altres camps es poden facilitar més endavant.

Nom *
Cognoms

E-mail *
Usuari/-a *

Contrasenya *
Confirmar contrasenya *

 Ja he realizat cursos a Humboldt

 Accepto i dono el meu consentiment per a les següents finalitats *

D'acord amb el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) en vigor, l'informem que les seves dades personals formaran part d'un fitxer sota responsabilitat de HUMBOLDT COMUNICACIÓN INTERCULTURAL, S.A. que té com a finalitats permetre la gestió i relació comercial, contractual o informativa en qualsevol dels suports, incloent-hi els electrònics, sobre els serveis o productes pels quals s'ha interessat. No hi ha previsió que les seves dades siguin cedides a tercers, amb l'excepció d'organitzacions col·laboradores o les assenyalades per la legislació vigent a requeriments de l'Administració pública competent. Vostè autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals per a les finalitats esmentades.

Si desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, tractament limitat, portabilitat o oposició al tractament de les seves dades personals, ara o en qualsevol moment en el futur, li demanem que ens ho comuniqui a HUMBOLDT COMUNICACIÓN INTERCULTURAL, S.A. a Edifici Auditori- La Fira de Barcelona. Passeig de la Zona Franca,111, planta 11 08038 BARCELONA o ens remeti un correu electrònic a l'adreça següent: info@humboldt.es